Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hallenius säger upp kontraktet med Gif Sundsvall: "Han får själv svara på varför"

Allsvenskan

Linus Hallenius har stått för en fin säsong det här året.
Nu väljer han att bryta kontraktet med Gif Sundsvall.
- Det innebär att det antingen kan bli en omförhandling eller att han ser över andra alternativ, säger sportchefen Urban Hagblom till Sundsvall Tidning.

Foto: Bildbyrån.

Gif Sundsvall och Linus Hallenius har varit två utropstecken i allsvenskan. Laget var nederlagstippat, men har visat att kritikerna hade fel.

En av dem som har varit en högst bidragande orsak till att klubben gått starkt är anfallaren Linus Hallenius. Sundsvallspelaren ligger på en andra plats i skytteligan och har gjort 14 mål på 25 matcher i allsvenskan. 

- Jag har känt en väldig utveckling sedan jag kom hem förra året och tycker att det lossnade redan efter förra sommaren. I år har jag väl tagit ytterligare ett kliv. Jag utvecklas för varje vecka som går och känner mig i väldigt bra slag just nu. Det är inte bara det att jag bidrar med mål och assist, utan att jag också driver på och bidrar med hårt jobb, har han tidigare sagt till Fotbollskanalen.

ANNONS

Till nästa säsong kan han dock lämna klubben. Sundsvall Tidning rapporterar att Linus Hallenius har brutit kontraktet, vilket han har all rätt att göra eftersom det var skrivet på två år och med en option på ytterligare två år.

Sportchefen Urban Hagblom tror att det kan bero att han antingen vill omförhandla sitt avtal eller sondera terrängen.

- Han får själv svara på varför. Men han har sagt upp sitt avtal, precis som han har rätt till. Det innebär att det antingen kan bli en omförhandling eller att han ser över andra alternativ. Han har fortfarande inte sagt att han inte ska vara kvar, säger Hagblom till Sundsvalls Tidning.

Fotbollskanalen har sökt Linus Hallenius för en kommentar.

Publicerad 2018-10-24 kl 12:47

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto