POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Hallenius tillbaka för match mot Hammarby: ”Speciellt"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Under söndagen får Linus Hallenius för första gången möta sin forna klubb Hammarby i en tävlingsmatch, efter vinterns övergång till Helsingborgs IF. 
- Det är en klubb jag har fina minnen från, säger han till Fotbollskanalen.

Linus Hallenius genomförde i vintras övergången från Hammarby IF till Helsingborgs IF. Han var i Hammarby under fyra olika säsonger, med totalt 68 matcher och 25 mål. Under söndagen är det match mellan de två lagen i Stockholm. 

- Det är klart det är speciellt. Det var min hemmaarena förra året, och jag har varit där i två rundor. Det är en klubb jag har fina minnen från. Det är speciellt, men ändå som vilken match som helt. När man väl börjar spela tänker man inte på det.

Har ledarstaben frågat dig något kring Hammarbys sätt att spela?
- Nej, de har väldigt bra koll på sånt själva. Vår assistent ”Tobbe” (Tobias Tuvesson) ser X antal matcher och klipper ihop, och jag tyckte det satt på pricken.

För Hallenius personligen fick han starta i premiären, men mot Örebro SK var det istället Matthew Rusike som startade bredvid Jordan Larsson. Hur det blir mot Hammarby vet han själv inte.

- Vi får se. Jag är inställd på att spela, det är jag alltid inför varje match, men vi får alltid laget på matchdagen så det är svårt att spekulera kring.

Helsingborgs IF började med att tappa 1-0 mot Gefle IF till 1-1, följt av 1-0 till 1-3 mot Örebro SK. Positiva starter, besvikna slutresultat. 

- Två bra halvlekar, två mindre bra, om man ska sammanfatta det.

Varför har det blivit så att ni har börjat bra för att sedan gå ner?
- Det har vi själva försökt att klura på, att försöka se till att det inte upprepas, men jag vet inte om man exakt kan peka på en enda sak.  

Hammarby-Helsingborg sänds i C More Fotboll med start klockan 15.00.

Se Hallenius bränna jätteläge mot Hammarby på försäsongen i spelaren ovan.

Se allt från allsvenskan

Allt från allsvenskan 2016 ser du bara i C More. Skaffa C More Sport-abonnemang så missar du inte en enda sekund av serien.

Publicerad 2016-04-10 kl 08:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå