Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Håller Schüller som allsvenskans bästa: "Där skulle jag säga att han är i särklass bäst"

Allsvenskan 2021-11-28 kl 12:31

STOCKHOLM. Jonathan Levi hyllade Rasmus Schüller.
Nu gör Thomas Lagerlöf samma sak.
- Han är en spelare som gör sina medspelare bättre, där skulle jag säga att han är i särklass bäst… men sedan känner jag inte alla spelarna i allsvenskan, säger han till Fotbollskanalen.

Foto: Bildbyrån

Djurgården tryckte ner IFK Norrköping, men lyckades ändå inte vinna matchen som slutade 1-1. Efteråt hyllade Jonathan Levi Djurgårdens centrala mittfältare Rasmus Schüller.

- Jag vill verkligen lyfta Rasmus Schüller. Vilken spelare. Jag känner honom inte, men vill ändå ge honom det. Han var överallt, gjorde knappt ett fel på hela matchen. Blandar man honom med Mange (Eriksson) så har man ett väldigt bra fotbollslag. Det är just de två som är smarta nog att ändra lite. Mange droppar, Samuel (Adegbenro) ska följa Schüller, och så ska vi börja jaga dem, sa Levi till Aftonbladet.  

Inför söndagens match mot Varberg stämmer Thomas Lagerlöf in i Schüller-hyllningen.

ANNONS

- Han är optimal i den rollen han har. Han är otroligt skicklig på att täcka ytor och balansera saker rent defensivt, men även bra på att styra tempot offensivt. Men den stora grejen är ändå hans sätt i hur han påverkar sin omgivning. Han är en spelare som gör sina medspelare bättre, där skulle jag säga att han är i särklass bäst… men sedan känner jag inte alla spelarna i allsvenskan, det finns säkert några som har samma egenskaper. Men sådana spelare vill man ha. Där är han den som sticker ut absolut tydligast i vårt lag, när det kommer till att göra sin omgivning bättre, säger Lagerlöf.

Just matchen mot IFK Norrköping är Lagerlöf väldigt nöjd med trots att det inte blev tre poäng.

- Vi anser att matchen mot Norrköping senast var kanske vår bästa match sedan de fem-sex första omgångarna av serien. Men vi vann ändå inte. Men vi vill se ut som det laget vi vill vara och det gjorde vi verkligen mot Norrköping. Om vi kommer ut mot Varberg och ser ut som det laget vi vill vara då har vi extremt stora chanser att vinna matchen, säger han. 

ANNONS
Sponsrat innehåll

Mer fotboll. Vi bjuder på 3 månader.

Se Allsvenskan och Superettan från discovery+ hos Telia. Ord pris 349 kr/mån

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto