Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Halmstad fortsatt intresserade av Görlitz

Michael Görlitz kan vara Halmstads nya vapen på yttermittfältet. Tysken står utan kontrakt och har gjort ett bra intryck på hallänningarna.

Tyske Michael Görlitz kan vara Martin Fribrocks ersättare. Den unge mittfältaren har imponerat under sin provspelsperiod och verkar vara en spelare som Halmstad kan ha nytta av.
- Han har kvaliteter som är intressanta. Han är teknisk och är kvick med bollen. En spännande spelare, säger coachen Janne Andersson till FotbollDirekt.se.

Görlitz har spelat bland annat för det tyska U19-landslaget men har haft svårt att få fart på sin seniorkarriär. De tyska lagen är kräsna när det sållas bland talangerna.
- Det är en spelare som inte har slagit igenom än, när de väl har gjort det är de väldigt dyra. Han är bara 21 år och man får ha tållamod med honom om han kommer hit, konstaterar Janne Andersson.

Halmstad har fått information om spelaren via Bayern Münchens talangscout Björn Andersson.
- Vi har sedan flera år bra kontakt med Bayern München genom Björn Andersson som jobbar där. Han semestrar i Halmstad och tipsade om att detta kan vara en intressant spelare med oss.

Publicerad 2008-07-11 kl 12:30
Annons
Annons
Annons