POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Halmstads BK förlänger med trotjänare

Det blir en trettonde säsong med Halmstads BK för trotjänaren Tommy Jönsson. Försvararen har förlängt sitt avtal med klubben i ytterligare ett år.

- Det har väl mer eller mindre varit klart under en längre tid. Det var mer att vi slutförde det nu. Diskussionen började redan tidigt i våras, säger han till Hallandsposten.

Det var efter säsongen 1997 som Tommy Jönsson lämnade Malmö FF för Halmstads BK. Efter det har det blivit 285 allsvenska matcher och 27 mål med HBK. I somras värvade Halmstad Johnny Lundberg och nu har Jönsson tappat sin plats i startelvan. En ovanlig situation för 33-åringen.

- Jag siktar på att ta tillbaka platsen. Möjligheterna ser jag som goda. Med den situation som råder kommer det att komma möjligheter att ta tillbaka den, säger Jönsson.

- Är spelare lojala mot oss så är vi lojala mot dem. Tommy har gjort en jättebra insats i HBK och han kanske har haft en liten dipp nu, men om han tänker slåss för en plats då ställer HBK upp för honom, säger ordföranden Ingemar Broström till tidningen.

Publicerad 2009-10-16 kl 17:25
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå