Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hamad redo för comeback mot Häcken

Allsvenskan

Han har inte spelat sedan den 14 maj.
Men till måndagens möte med Häcken finns Jiloan Hamad åter med i Hammarbys trupp.

Foto: Bildbyrån

Jiloan Hamad har varit en nyckelspelare för Bajen under vårsäsongen i allsvenskan. Men i bortamötet med Halmstad den 14 maj åkte han på en smäll och har inte spelat sedan dess.

Inför derbyt mot Djurgården i början av juni uttalade sig Hammarbys tränare Jakob Michelsen om sin oro för hur allvarlig skadan egentligen var.

- Hamad missar derbyt. Men jag är inte ens säker på att han kommer kunna spela fotboll efter uppehållet. Om han är redo för match direkt då. Fem specialister har undersökt hans skada under knät. Men det är en komplex skada, sa Michelsen till Sportbladet då.

Hamad har tidigare berättat om sin skada via sitt twitterkonto:

ANNONS

"Jag har ingen knäskada & jag är definitivt tillbaka efter uppehållet. Muskelfästet i underbenet som har krånglat", skriver han.

Mycket riktigt är Jiloan Hamad redo för comeback. Han är uttagen i Hammarbys trupp som på måndagen ställs mot BK Häcken.

Bajen saknar Dusan Jajic som befinner sig med U19-landslaget i Georgien. Nyförvärven Mads Fenger och Jeppe Andersen blir spelklara först den 15 juli, när transferfönstret slår upp portarna.

Hammarbys trupp mot Häcken:

Ögmundur Kristinsson, Birkir Már Sævarsson, Bjørn Paulsen, Joseph Aidoo, Imad Khalili, Stefan Batan, Kennedy Bakircioglu, Arnór Smárason, Fredrik Torsteinbø, Rômulo, Pa Dibba, Junior, Marcus Degerlund, Tim Markström, Leo Bengtsson, Mats Solheim, Jiloan Hamad.

Publicerad 2017-07-02 kl 20:40
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto