Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hammarby: "Besked om Kennedy innan måndagens match"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Kennedys frisparksmål mot Blåvitt i spelaren ovan.

Kennedy Bakircioglu sitter på ett utgående avtal med Hammarby.
Nu meddelar sportchefen Jesper Jansson att ett besked kring mittfältaren snart kommuniceras.
- I alla fall innan måndagens match, säger Jansson till Fotbollskanalen.

Hammarbys lagkapten Kennedy Bakircioglu har varit långt ifrån given i startelvan den här säsongen och 36-åringen sitter på ett utgående avtal. Den senaste tiden har parterna diskuterat framtiden och nu berättar sportchefen Jesper Jansson att ett besked kring Kennedy snart kommuniceras ut.

- Det går bra. Vi har pratat en längre tid med Kennedy. Vi för fortfarande en dialog om roll, möjligheter och allting, säger Jansson till Fotbollskanalen.

När tror du att det finns ett besked som ni kan kommunicera i frågan?
- I alla fall innan måndagens match (mot Sirius).

Kan du säga vad det lutar åt?
- Kennedy och jag har haft en dialog om att vi kommunicerar något när vi är helt klara. Det här är en viktig fråga och det är viktigast att vi gör det som är bäst för Kennedy och Hammarby.

Det är stort intresse runt frågan, det finns uppmaningar från supporterhåll om att ni ska förlänga och så vidare. Hur upplever du den biten?
- Det är rätt naturligt med en sådan spelare som är så stor. De flesta är väldigt måna om att få visa uppskattning och att det ska bli ett bra avslut. Sen är frågan när det blir, vi måste värdera det. Vi måste titta till prestation, motivation, fysik, laget och allting. Jag förstår att det är en jätteviktig fråga, det är det för oss alla. Till syvende och sist ska matcherna spelas och de rätta besluten ska tas. Vi är i dialog och jag tror Kennedy kan intyga att den är väldigt bra.

Är det svårt att inte påverkas av de yttre faktorerna i en sådan här fråga?
- Vi kommer inte påverkas av det. Vi ska göra det som är bäst för Hammarby och Kennedy. Framför allt är det bra att folk bryr sig, det gör vi alla. Jag tror det grundar sig i att man vill visa uppskattning. Samtidigt måste vi titta på det sportsliga. Vi kan inte ett beslut om att säga tack hej om vi inte vill det, så att säga.

Fotbollskanalen kan vidare berätta att Hammarby är överens om en förlängning med ytterbacken Mats Solheim. Mer om det och läget med de utgående avtalen i spelartruppen HÄR.

Omröstning
Vad borde Hammarby göra med Kennedy?
  • Förlänga!
  • Släppa honom.
  • Förläng, men i en annan roll inom föreningen!
RÖSTA SE RESULTAT
Publicerad 2017-10-20 kl 16:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons