Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hammarby hoppas på Dahl mot Blåvitt

De första rapporterna gav vid handen att Andreas Dahls skada kunde vara allvarlig. Men Hammarbys sjukgymnast Janne Mian lämnar lugnande besked till alla Hammarbyanhängare.

- Det är en lättare smäll han har fått som dock tog rätt illa. Det är en lårkaka men som vi ska kunna hinna behandla i tid till nästa match, säger Mian till FotbollDirekt.se.

Dahl har snabbt etablerat sig som en viktig kraft på Hammarbys mittfält efter ankomsten i början av juni.
När han utgick i matchen mot Örebro på söndagen föll också delar av Hammarbys spel på mittfältet ihop. Örebro kunde ta över spelet och hota Hammarbys backlinje många fler gånger jämfört med i den första halvleken.

- Egentligen ska inte en enda spelare ha sådan stor betydelse, fler ska kunna kliva in och spela på den positionen, men det är tydligt att det är så, säger Mian till FotbollDirekt.se.

Hammarby möter IFK Göteborg på bortaplan på söndag och Janne Mian anser att det ser tämligen ljust ut för Dahl att medverka.
- Det ser bra ut att få honom frisk till nästa match. Förhoppningen är till och med att han ska kunna genomföra en träning innan matchen mot Göteborg, säger Mian.

Publicerad 2009-09-14 kl 16:42
Annons
Annons
Annons