POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Hammarby jagar ex-degerforsare: "En spännande spelare"

Hammarby jagar mittfältsförstärkning. I norska andradivisionen har ex-degerforsaren Mirza Durakovic dragit till sig Bajens blickar.
- Vi ligger långt fram i arbetet, säger Hammarbys chefsscout Börje Gustavsson.

Mirza Durakovic, 26, går för tillfället i gips och förväntas vara tillbaka i spel om sex veckor. Men innan fotskadan hann Hammarby ta en titt på den defensive mittfältaren i norska Nybergsund. Durakovic har tidigare spelat i Degerfors, Ölme och Carlstad United.

- Vi ligger långt framme i arbetet och det är eventuellt med tanke på nästa säsong vi är intresserade av Mirza, säger Börje Gustavsson till Hamar Arbeiderblad och avslöjar att Hammarby har bevakat Durakovic på plats i Norge.

- Mirza har visat att han är en spännande spelare. En duktig, defensiv mittfältare som också gör en hel del mål. Han lyckades inte så bra i Carlstad United men efter övergången till Nybergsund har han varit väldigt duktig.

Durakovic är smickrad av att Bajen följer honom.
- Fantastiskt att ett sånt lag följer en. Sedan vet jag inte hur intresserade de är, säger han till VF.

Hammarby har inte tillåtelse att förhandla med Durakovic före den 1 juni. Då har mittfältaren sex månader kvar på sitt kontrakt och kan förhandla med andra klubbar.

Publicerad 2009-05-16 kl 20:30
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå