Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hammarby jagar ex-degerforsare: "En spännande spelare"

Hammarby jagar mittfältsförstärkning. I norska andradivisionen har ex-degerforsaren Mirza Durakovic dragit till sig Bajens blickar.
- Vi ligger långt fram i arbetet, säger Hammarbys chefsscout Börje Gustavsson.

Mirza Durakovic, 26, går för tillfället i gips och förväntas vara tillbaka i spel om sex veckor. Men innan fotskadan hann Hammarby ta en titt på den defensive mittfältaren i norska Nybergsund. Durakovic har tidigare spelat i Degerfors, Ölme och Carlstad United.

- Vi ligger långt framme i arbetet och det är eventuellt med tanke på nästa säsong vi är intresserade av Mirza, säger Börje Gustavsson till Hamar Arbeiderblad och avslöjar att Hammarby har bevakat Durakovic på plats i Norge.

- Mirza har visat att han är en spännande spelare. En duktig, defensiv mittfältare som också gör en hel del mål. Han lyckades inte så bra i Carlstad United men efter övergången till Nybergsund har han varit väldigt duktig.

Durakovic är smickrad av att Bajen följer honom.
- Fantastiskt att ett sånt lag följer en. Sedan vet jag inte hur intresserade de är, säger han till VF.

Hammarby har inte tillåtelse att förhandla med Durakovic före den 1 juni. Då har mittfältaren sex månader kvar på sitt kontrakt och kan förhandla med andra klubbar.

Publicerad 2009-05-16 kl 20:30
Annons
Annons
Annons