POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
10å

Hammarby knäckta: "Vi kunde vunnit"

Hammarby var bra i andra halvlek mot AIK. Laget skapade en hel del och var på väg att lämna jumboplatsen. Men det här är inte Bajens år. Matchen slutade 1-2 och ett nytt svidande nederlag.

- Det är små marginaler som det handlar om. Jag känner att vi hade kunnat vinna den här matchen, säger Hammarbys målvakt Kristoffer Björklund till FotbollDirekt.se.

Ny förlust mot AIK och Hammarby är kvar längst nere i den allsvenska tabellen. Och nu är det ynka sex poäng kvar att spela om. Tiden börjar rinna ut för Thom Åhlunds manskap. Då hjälper det inte att man gjorde en klart godkänd andrahalvlek mot guldjagande AIK.
- Det är serieledarna i allsvenskan vi möter på deras hemmaplan och man är inte mer än människa om man inte blir påverkad av det.

- Jag tycker vi spelade betydligt bättre än vad vi gjort i tidigare matcher och kan vi spela så här i de två avslutande också kommer vi att klara av det.

Vid ställningen 1-1 stod matchen och vägde. Kristoffer Björklund tvingades lämna en retur och då stötte Kenny Pavey in avgörande 1-2.
- Jag tar ju första läget men sedan lämnar jag en retur som inte är allt för bra. Men det är sånt som händer. De hade ju andra bra lägen också och då smiter bollen utanför, säger Björklund.

Mats Jonsson - Daniel Bogefors

Publicerad 2009-10-25 kl 16:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå