Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

Hammarby vill ha Trelleborg-försvarare

Trelleborgs talangfulle mittback Rasmus Bengtsson fortsätter att imponera. Enligt källor till FotbollDirekt.se vill Hammarby värva försvararen inför nästa säsong.

- Rasmus är en duktig spelare. Men att vi skulle vara intresserade vill jag inte kommentera, säger Hammarbys informationschef Urban Rybrink till FotbollDirekt.se.

Förra säsongen slog Rasmus Bengtsson igenom på allvar i allsvenskan. Även i år har mittbacken svarat för en mycket bra säsong och han är en av de stora anledningarna till att laget bara släppt in sju mål (på 13 matcher) efter EM-uppehållet. Under sommaren spekulerades det i att FC Köpenhamn ville lösa U21-landslagsmannen, men danskarnas val föll istället på Halmstads BK:s Peter Larsson. Enligt källor till FotbollDirekt.se är nu Hammarby mycket intresserade av att lösa Rasmus Bengtsson inför kommande säsong.

- Vi tittade bland annat på försvarare i somras, men hittade då inte den spets som vi sökte, säger Rybrink.

- Vi måste vara förberedda och tittar efter spelare på alla positioner. Utom möjligen målvaktssidan då.

Men om Rasmus Bengtsson är en spelare som de har extra koll på vill inte Rybrink bekräfta. 22-åringens stabila försvarsspel har gjort flera klubbar intresserade.
- Det finns alltid intresse för bra spelare, säger spelarens agent Oliver Cabrera.

Från Hammarby? - Jag kommenterar inte andra klubbar. Det får Trelleborg göra.

- Nej, vi har inte märkt av något intresse för Rasmus. Han har kontrakt med oss som gäller över nästa säsong, kommenterar Trelleborgs klubbdirektör Lasse Larsson.

Publicerad 2008-10-01 kl 14:28
Annons
Annons
Annons