Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Han petade U21-landslagsmålvakten: "Kom och kramade om mig"

Benny Lekström har petat U21-landslagsmålvakten Kristoffer Nordfeldt. Idag var han mycket stabil när Brommapojkarna chockade Helsingborg på Olympia och vann med 1-0.

Sedan Lekström lämnade Hammarby för Brommapojkarna 2008 har han fått stå i skuggan av jättetalangen Kristoffer Nordfeldt. Matchen mot HIF var blott hans tredje seriematch. Men det kunde inte ha slutat bättre. Lekström var mycket bra när BP höll undan.

- Det kändes jättebra och jag har varit i bra form länge. Så det var bara en tidsfråga innan jag skulle få spela. Det här är skitkul, äntligen, säger han till FotbollDirekt.se.

Sporrar du och Nordfeldt varandra?
- Verkligen, jag har stöttat honom länge nu. Innan matchen idag så kommer han fram och kramar om mig. Det är så  fotbollen. Ibland får man spel ibland inte.

Brommapojkarna har under nästan hela sommaren haft en svag form. Därför var Pablo Pinones Arces 1-0-mål efter en knapp kvart mycket välkommet. Efter målet tog Helsingborg över allt mer utan att lyckas få bollen på mål i de riktiga farliga lägena.
- Vi har jobbat mycket med försvarsspelet och idag satt det till hundra procent. Det var mest på slutet som de kom igenom när vi blev trötta.

- Det satt hårt åt så nu är det riktigt skönt, menar Lekström.

För BP innebär segern att de får andrum till den absoluta botten. Helsingborg i sin tur är troligen borta från SM-guldet nu.

Publicerad 2009-09-13 kl 20:07
Annons
Annons
Annons