Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Här presenteras Adu i Turkiet - så mycket får MFF

Enock Kofi Adu lämnar Malmö FF.
Mittfältaren har skrivit på ett 3,5-årskontrakt med Akhisar.
- Jag har haft en fantastisk tid i Malmö och vill tacka alla ledare och fans, säger han till Fotbollskanalen.

Efter två och ett halvt år i Malmö FF står det nu klart att Enock Kofi Adu lämnar klubben. Under onsdagen genomförde mittfältaren en läkarundersökning och skrev på ett 3,5-årskontrakt med Akhisar Beledyispor.

- Det känns helt fantastiskt. Jag ville till Turkiet och för mig ökar det här chanserna att komma med i Ghanas landslag, som är ett stort mål för mig. Jag är oerhört tacksam och glad över tiden jag haft i Malmö FF, där jag vann två SM-guld och fick spela i Champions League två gånger. Jag vill tacka alla ledare och fansen som jag alltid känt ett stort stöd från, säger Adu.

Akhisar köper loss ghananen från MFF, och enligt uppgifter till Fotbollskanalen hade 26-åringen en utköpsklausul på 600 000 euro (omkring 5,7 miljoner kronor) i sitt kontrakt.

- Jag vill inte kommentera några summor, det enda jag kan säga är att Adu ville till Turkiet och nu är allt klart. Vi är väldigt glada för hans skull, säger agenten Hasan Cetinkaya.

Akhisar ligga tia i den turkiska ligan och nyligen värvade man Daniel Larsson. Sedan tidigare spelar även Mervan Celik i klubben.

Publicerad 2017-01-04 kl 13:20
Annons
Annons
Annons