Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Hareide svarar på Peñas kritik: "Vi får prata och höra vad han säger"

Allsvenskan

MALMÖ. Sergio Peña har fått knappt med speltid den senaste tiden och varit kritisk till sin situation i Malmö FF.
Interimtränaren Åge Hareide bemöter 27-åringens senaste uttalande.
- Det finns många sätt att vara besviken på. Vi får prata med honom, säger han.  

Foto: Bildbyrån.

Mittfältsstjärnans framtid i MFF har diskuterats den senaste månaden. Aftonbladet skrev att Sergio Peña vill bort från klubben, vilket han sedan dementerade. Peña luftade dock sitt missnöje över situationen i en intervju med peruanska RPP nyligen.  

- Jag njuter till 100 procent när jag kommer till landslaget. Saker och ting i klubben är tyvärr inte särskilt bra, och jag kommer att prata om det i sinom tid, sägerhan enligt sajten.  

MFF-tränaren Åge Hareide svarar nu på peruanens uttalande: 

- Okej, det finns många sätt att vara besviken på. Vi får prata med honom och höra vad han säger till oss, säger Hareide.  

ANNONS

Han tror inte att Peñas besvikelse gett sig till känna i omklädningsrummet.  

- Det är inget som märks. Det kan vara bland killarna som är närmast honom kanske, men det är ingen som snackat om det i gruppen, säger Hareide. 

Sedan Hareide tog över MFF i början av månaden har Peña bara startat en match under norrmannens ledning. Hariede säger att förra årets sommarförvärv inte sänt några signaler över sitt missnöje. 

- Nej, det har han inte gjort. Han kommer från en annan kultur och från och till kan det vara lite svårt att förstå. Jag har varit här väldigt kort tid med Peña och har inte haft så mycket tid till enskilda samtal med spelarna.  

Sergio Peña är inte tillbaka i Malmö efter landslagssamlingen. Detta på grund en känning i baksida lår som 27-åringen åkt på, och MFF beslutade att ge Peña en dag extra ledigt efter hans födelsedag. Känningen gör att han missar lördagens toppmöte mot Hammarby. 

ANNONS
Publicerad 2022-09-30 kl 13:53

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto