POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

HBK agerar - tar diskussion med förbundet

Efter två utvisningar mot Gais och en mot Malmö - nu reagerar Halmstad starkt: "Vi bedöms inte efter samma regler som andra".

– Det känns inte acceptabelt från vår sida att bara sitta och titta på och stillatigande acceptera detta, säger Bengt Sjöholm, styrelsemedlem och tidigare ordförande i HBK till Hallandsposten.

- Det känns inte som att det är riktigt samma regler som vi bedöms efter som andra.

Tre utvisningar på tre matcher, två förluster och bara en poäng - Halmstad har fått en blytung start på allsvenskan. Igår mot Gais fick två HBK-spelare syna röda kort i Joe Sise och Tomas Zvirgzdauskas - och nu vill HBK få till en diskussion med fotbollförbundet. 

- Det kommer inte att vara många spelare på planen om det ska dömas på samma sätt i fortsättningen, säger Bengt Sjöholm. Det känns som att man måste föra en diskussion med Fotbollförbundet och (domarbasen) Bosse Karlsson om hur detta ska hanteras i framtiden.

Igår fick HBK Joe Sise utvisad redan efter tolv minuter - en utvisning som blev diskuterad i efterhand. Sise kom in sent och kapade Gais Eric Bassombeng. Domare Andreas Ekberg visade fram det röda kortet direkt utan föregående gult.

– Det var absolut inte rött kort, gult tänkte jag kanske, säger Sise.

- Jag tycker inte att jag kommer så våldsamt in. Och så var det rött – det kändes som en dröm.

Publicerad 2011-04-17 kl 11:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå