HBK mot allsvenskan – men tränaren lugnar

Vinst mot fyran Ängelholm och nu närmar sig Halmstad konkurrenterna i toppen.
– Men jag tittar bara på nästa match, säger tränaren Jens Gustafsson.

Först nickade Mikael Boman in 1-0 i den 16:e minuten, innan lånet Kristoffer Fagercrantz prickade in en frispark i början av den andra halvleken. Halmstads seger borta mot Ängelholm var alltså aldrig hotad.

Nu har HBK sex poäng ner till just ÄFF på fjärdeplatsen, och kan därför sikta uppåt i tabellen istället. På den andra direktplatsen upp till allsvenskan finns nämligen Brommapojkarna, som har ett försprång på fyra poäng till Halmstad. BP har dock spelat en match mindre.

Men tränaren Jens Gustafsson tittar inte på tabellen för tillfället.

– Jag är inte annorlunda än andra tränare, jag tittar på nästa match, säger han till TV4 Sport.

Publicerad 2012-08-11 kl 06:00