Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

HBK om Kujovic utspel: ''Det är inte sant''

I går visste inte Emir Kujovic vart han hade Halmstad. I dag reagerar tränaren Lasse Jacobsson med förvåning på utspelet och hävdar att Kujovic förhalar för att gratis kunna lämna Halmstad om en månad.

- Men det där han säger är ju inte sant. Han fick ett kontraktserbjudande från oss redan i maj. Ett kontrakt som dessutom är klart bättre än det han har i dag, avslöjar Halmstads tränare Lasse Jacobsson för FotbollDirekt.se.

Halmstadstränarens version är emellertid inte i närheten av Emir Kujovic.
I går i en intervju sade sig supertalangen ha svårt att förstå tystnaden från Halmstad därifrån han inget hört med bara en månad kvar av kontraktet.
- Vi har inte pratat. Jag vet ingenting. Men jag är inte orolig och vet att min agent har alternativ, sade Kujovic.

- Jag vet inte varför de inte hört av sig. Du får fråga klubben om varför de inte tagit i frågan.
- Men jag är inte orolig. Jag vet genom min agent att det finns ett intresse för mig.

Lasse Jacobsson skärper tonen när han får höra om Kujovic utspel:
- Han har ju fått ett kontraktserbjudande redan i somras men har inte svarat. Och så sent som för någon vecka sedan var vår klubbdirektör Mikael Kaller i kontakt med Emir men utan att få något svar. Hans agent har också fått förslaget, säger Jacobsson och har sin teori klar:

- Jag skulle tro att de medvetet bestämt sig för att förhala och bara väntar på att kontraktet ska löpa ut den sista november så han kan gå gratis i från oss.

Ändå vill inte Lasse Jacobsson påstå att Emir Kujovic bränt sina möjligheter i Halmstad. Jacobsson tror fortfarande på talangen, trots att Kujovic speltid varit så begränsad.

- Chansen finns fortfarande för honom hos oss. Jag har inte stängt någon dörr men då måste han svara på det erbjudande han fått i från oss och som dessutom är klart bättre än det kontrakt han fått innan.

Publicerad 2010-10-11 kl 10:47
Annons
Annons
Annons