Bara 2-2 mot J-Södra - men Halmstad fick flera positiva besked.
Målskyttet lossnade och ett av HBK:s spanska nyförvärv imponerade igen.

– Det var det Halmstad som jag vill se med bra intensitet, rörlighet och fokusering, säger HBK-tränaren Pep Clotet Ruíz till Hallandsposten.

Halmstad fortsätter möta superettan-lag utan att vinna.
Men idag lossnade åtminstone målskyttet för HBK, som bara mäktat med ett mål på fyra matcher tidigare. Och det var ett av Real Madrid-förvärven - Raul Ruíz - som låg bakom målen.
Först spelade han fram Joe Sise till 1-0. Sedan tog han tillvara en målvaktsmiss och kunde rulla in 2-0.

I andra halvlek tappade HBK aggressiviteten och J-Södra kunde både reducera och kvittera. Men Halmstad hade samtidigt två bollar i ribban i andra halvlek.

Pep Clotet Ruíz testade en 3-5-2-uppställning med Marcus Olsson och Emil Salomonsson på varsin offensiv kant. Pep var nöjd med utfallet och låter meddela att han tänker fortsätta med 3-5-2:

- Jag tycker ändå att vi är på rätt väg. Vi har spelare som verkligen passar för 3–5–2, men det är nytt för killarna så det kommer bara att bli bättre.

Publicerad 2011-02-12 kl 20:32