Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Henke kör dubbelt - tränar innebandy på kvällen

Henrik Larsson har bytt fotbollsplanen till innebandyplanen under vintern. Men på måndagen byter han tillbaka. Han finns med när Helsingborg tränar på Norrvalla 15.00 -sedan bär det av till innebandyträning.

- Vi fick beskedet idag att Henrik återupptar fotbollsträningen med oss. Henrik har ännu inte gett oss något svar om framtiden, men vi ser det oerhört positivt att han tränar med oss, säger HIF:s ordförande Sten-Inge Fredin till klubbens hemsida.

Henrik Larsson har rönt stor uppmärksamhet under vintern, där han valt att fokusera på innebandy och ligga lågt med hans fotbollsframtid. Kanske kommer det att ljusna en aning efter måndagens träning, då Henrik Larsson snörar på sig fotbollskorna igen.

Men det kommer att bli en hektisk dag för Henke. Även FC Helsingborg tränar på måndagskvällen och enligt sportchefen Glenn Stjernkvist finns Henke med även där.
- Så länge vi inte hört något från Henrik så tror jag han dyker upp, säger han till Helsingborgs Dagblad.

Flera klubbar utomlands har också jagat Henke, där Marseille varit det hetaste alternativet. Men Henke har kategoriskt valt att inte berätta om hans tankar inför framtiden.
Kanske är måndagens träning ett tecken på att han fortsätter i Helsingborg ytterligare en säsong. Klubben har tidigare ställt ultimatum till Henke att han ska lämna ett besked senast i mars.

Publicerad 2009-01-26 kl 15:20
Annons
Annons
Annons