Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Henkes oväntade drag - jagar Bangura: "Fantastisk spelare"

Foto: Bildbyrån.

Henrik Larsson kan vara på väg mot en tung värvning. Enligt Sportbladet siktar han på att locka till sig Mohamed Bangura från skotska Celtic.

- En fantastisk spelare, säger "Henke" till tidningen.

Att Bangura skulle hamna i den allsvenska nykomlingen Falkenberg kan kanske framstå som ett rätt osannolikt scenario, men Henrik Larsson har självklart förhandlingstrumf på hand i form av sina fina kontakter inom Celtic FC. Den förre landslagsforwarden är ju mer eller mindre helgonförklarad där efter att formligen ha öst in mål för de grönvita under sju framgångsrika år.

Nu skriver Sportbladet att "Henke" tagit kontakt med manager-duon Johan Mjällby och Neil Lennon för att se om han kan få låna Mohamed Bangura över 2014. Forwarden från Sierra Leone tillbringade ju den gångna säsongen hos Elfsborg, och även om det inte blev någon succé där skulle han fortfarande utgöra ett tungt tillskott för FFF:s förhållandevis tunna trupp.

– Inget är omöjligt. Men innan något är helt klart vill jag inte kommentera några namn. Sedan pratar jag gärna om våra spelare, säger Larsson till Sportbladet.

Vad tycker du om Bangura som spelare?

– Det är en fantastisk spelare.

Hur mycket har du känt på dina kontakter ute i Europa?

– Jag har känt på några av mina gamla klubbar. Men även på tränare som jag spelat ihop med tidigare och som är ute i Europa.

Publicerad 2014-01-09 kl 20:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons