Henok Goitom om sitt otroliga målstim: ”Mitt livs form”

Henok Goitom hade stor show mot Elfsborg då anfallsstjärnan stod för två nya mål. I och med det toppar AIK-spelaren Allsvenskans skytteliga.
- Jag är i mitt livs form, sa han efteråt till Fotbollskanalen.

AIK vann toppmötet på Friends Arena med 4-2 mot Elfsborg. En stor anledning till det stavas Henok Goitom. Anfallaren är glödhet just nu och i matchen stod han för två nya mål under den första halvleken som AIK vann med 4-0.

-Att leda med 4-0 i halvtid mot ett Elfsborg som är med och krigar i toppen är alltid kul. När man är i ett stim så försöker man att göra så många mål som möjligt. Med någon centimeter till här och där på vår sida så hade vi kanske gjort något till, sa han efteråt till Fotbollskanalen.

I pausvilan så berättade Goitom för Cmore att han i veckan varit sjuk och att han fortfarande hade problem med sin mage – något som också störde honom på planen.

- Det var lite jobbigt efter 25 minuter. Jag var helt slut då jag var sjuk igår. Men Bangura ställde upp på att ta det defensiva idag. Det är det man kan säga om vårt lag idag, alla jobbar för alla. Det handlar inte om stjärnglans, utan att alla vet att alla behövs, säger han.

Har du någonsin varit i sån här form tidigare?
- Nej, det skulle jag nog inte säga. Det är nog min bästa form någonsin just nu.

Se Goitom prata om flyttryktena som omgett honom den senaste tiden i spelaren ovan.

Publicerad 2015-07-26 kl 21:05