Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

HIF drabbas av stängd läktare: "Hundra hade nog åkt upp"

Helsingborgs spelare får klara sig utan stöd från sina supportrar på söndag under matchen mot Djurgården på Stockholms Stadion. Orättvist kan tyckas men ändå ett faktum.

- Jag tror inte det hade blivit så många. Stockholm lockar inte så mycket för oss. Men vi hade väl haft hundra däruppe som hade velat gå på matchen, säger supporterklubben Kärnans ordförande Niklas Persson till FotbollDirekt.se.

Helsingborg drabbas alltså också av det publikförbud som ålagts Djurgården till matchen på söndag. Orättvist kan tyckas, då skånelagets supportrar inte gjort något alls som förtjänar att dessa inte ska få se sitt favoritlag spela på plats.
- Det är inte så mycket att säga om mer än att det var väntat. Jag vet inte vad jag ska säga riktigt om det men själv är jag väl inte så positiv till beslutet att man straffar på det sätt som nu har gjorts.

- Det hade varit bättre om Djurgården i stället hade fått ett bötesbelopp motsvarande det som klubben skulle ha tjänat på matchen, säger Persson.

Han är också lite besviken på att saker och ting än en gång dras upp när andra saker borde vara mer aktuellt att ägna sig åt.
- Nu blir det negativ publicitet än en gång kring det som hände. Det är lite synd att fokus kommer bort från det som det ska vara på egentligen och det är fotbollen.

Publicerad 2010-03-15 kl 18:51
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons