Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

HIF vill stoppa spelarflykt

Helsingborgs IF riskerar att förlora flera viktiga spelare efter nästa säsong. Men redan nu arbetar sportchefen Jesper Jansson för att stoppa en eventuell spelarflykt.

Samir Beloufa och Martin Kolar har fått tillåtelse att söka sig till andra klubbar. Men därefter är det hela nio spelare vars kontrakt går ut i vinter eller efter nästa säsong. Bland annat Henrik Larsson, Issac Chansa och Andreas Landgren.

- Utgångspunkten är att vi vill behålla samtliga, säger Jesper Jansson till Helsingborgs Dagblad.

- Vi har redan meddelat Isaac och Adama att vi vill sätta oss och diskutera. Målsättningen är att sätta igång en dialog med samtliga så fort som möjligt.

Vilka svårigheter ser du framför dig? - Ekonomin är en del, vi vet om vår position i fotbollseuropa. Sedan hänger mycket på vilken rådgivare spelarna har. Personligen tror jag att du förr eller senare kommer till en större klubb om du presterar kontinuerligt i Allsvenskan, svarar Jansson.

För sportchefen väntar alltså ett hårt arbete. Efter en bra säsong av HIF sitter flera av spelarna i en guldsits inför förhandlingarna. Samtidigt är HIF ännu inte skuldfritt.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2008-08-08 kl 15:10
Annons
Annons
Annons