Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

HIF:s nye lagkapten klar - Edman nobbad

Nu är Helsingborgs nye lagkapten utsedd. Efterträdaren till Marcus Lantz är klar - och det blev inte Erik Edman.

Pär Hansson är ny lagkapten i Helsingborg. Till förvåning för många, inklusive honom själv.

Det var under träningslägret i Portugal nyligen det blev klart att manager Conny Karlsson vill ha honom till nytt ansikte utåt efter Marcus Lantz.
Den landslagsaktuelle målvakten överraskades av Karlssons beslut och trodde han hade flera namn före sig i rangordningen.
– Jag är ju bara 24 år och jag trodde kanske att det skulle bli någon av Erik Edman, Christoffer Andersson, Mattias Lindström, Erik Wahlstedt eller någon annan, säger han till HD och fortsätter: Det finns många spelare i det här laget som är kaptener utan att ha bindeln.

– Han frågade om jag var intresserad och det är klart att jag är. Men som jag sa till honom då, jag vill inte spela någon roll som jag inte är. Då sa han att de valt mig för att jag är den jag är och då tackade jag ja.
Ändå gör Pär Hansson sitt bästa för att dämpa uppmärksamheten det kommer att ge då ett namn som exempelvis Erik Edman får stå tillbaka för honom själv.
– Men jag gör inte så stor grej av det och det spelar väl inte så jättestor roll vem som är det. Det handlar om att jag ska göra slantsinglingen och annat.

Publicerad 2011-02-17 kl 14:06

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER