POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

Hjälte - men snart kontraktslös: "Ingen dialog"

Foto: ADAM IHSE / SCANPIX

Mourad firar sitt mål mot GAIS

George Mourad hoppade in och gjorde mål direkt i 4-1-segern mot Gais och trots ett utgående kontrakt fokuserar han på att hålla Syrianska kvar i allsvenskan, men erkänner:
– Klart att andra klubbar har hört sig för, säger anfallaren.

George Mourad byttes in efter 50 minuter i Syrianskas bortamatchmot Gais på grund av en skada på Robert Massi. Då stod det 1-1 i matchen efter en tidig Gais-kvittering i andra halvlek. Men bara minuten efter Mourads inhopp hade anfallaren nickat in 2-1 till bortalaget på sin första bolltouch – en ledning som Södertälje-klubben utökade till 4-1 innan bottenmötet var över.

Syrianskas tränare Özcan Melkemichel sade på presskonferensen efter matchen att han hade förberett att byta in Mourad bara fem minuter senare, men att skadan på Massi skyndade på bytet.

Mourad själv hade siktet inställt på att spela en huvudroll när han kom in vid oavgjord ställning.
– Jag ville komma in och avgöra matchen, var första tanken. När jag väl kom in hann jag knappt vara på plan innan målet, säger Mourad till FotbollDirekt.se.

Den tidigare IFK Göteborg-anfallaren har deltagit i 15 matcher för Syrianska i år, men har bara startat i två av dem. Han säger att han har haft en dialog med Melkemichel, som har förklarat för honom att han har velat ha en annan typ av forward, som löper mer i djupled och är mer aktiv i spelet.
– Jag vill självklart spela, men det är något som tränaren får ta ut, säger han.

– Den sista tiden har formkurvan bara pekat uppåt. De matcherna innan där jag har fått kort speltid tycker jag ändå att jag har kommit in och bidragit med något offensivt, så det känns verkligen som att jag är på väg mot den gamla storformen, säger Mourad.

Mourads nuvarande kontrakt går ut efter säsongen och 30-åringen berättar att andra klubbar har hört av sig till honom.
– Det är klart att det har funnits folk som har hört sig för och kollat hur situationen ser ut, men i dagsläget har jag ingenting klart utan jag vill fokusera på att avsluta säsongen och kämpa för att hålla kvar Syrianska i allsvenskan,
poängterar han.

För du någon dialog med Syrianska om en förlängning?
– Nej, jag för inte någon dialog med någon klubb om något kontrakt egentligen. Det är bara klubbar som har hört sig för och jag har inte gett mig in i några kontraktsförlängningar än, säger Mourad.

Publicerad 2012-09-29 kl 10:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå