POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
2v

Holmberg bekräftar intresse från Djurgården: "Roligt när svenska mästarna vill ha en"

Foto: Bildbyrån/Djurgården.

Kalle Holmberg är på jakt efter en ny klubb.
Och han bekräftar att Djurgården är intresserat av honom.
- Det är alltid roligt när svenska mästarna vill ha en, säger anfallaren till FotbollDirekt.

Vid årsskiftet löpte Kalle Holmbergs kontrakt med IFK Norrköping ut och anfallaren ska nu hitta en klubb att representera. Under det gångna året kopplades 26-åringen ihop med Aris Thessaloniki och i december bekräftade han för Fotbollskanalen att den grekiska klubben alltjämt var intresserad.

- Lite intresse, men det är inget nytt. Det var lite intresse från dem redan i somras, men det är inget nytt som jag vet om i alla fall, sa han till Fotbollskanalen.

Aris är dock inte den enda klubben som följer Holmberg. För FotbollDirekt berättar han att även Djurgården är intresserat.

- Jag vet att de är intresserade så det stämmer. Man får ta det lite som det kommer. Men det är alltid roligt när svenska mästarna vill ha en. Det vore ett bra alternativ om det inte blir utlandet, säger han till sajten.

Det här är inte första gången som Djurgården är intresserat av anfallaren. Även hösten 2018 uppvaktade Stockholmsklubben honom.

- Det var konkret, men jag var inte lockad, sa Holmberg till FotbollDirekt då.

Holmberg gjorde i fjol fyra mål och två assist på 25 framträdanden för IFK Norrköping i allsvenskan. Tidigare i sin karriär har han representerat Örebro SK.

Publicerad 2020-01-02 kl 16:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå