Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hoppas på landslaget – efter Elmanders flytt

Med Erik Hamrén – inget landslagsspel. Nu hoppas Samuel Holmén att Johan Elmanders flytt till Turkiet kan hjälpa honom.
– Då kanske de tar sig hit ner och tittar på någon match, säger han.

Under Lars Lagerbäcks ledning såg det ut som att landslaget satsade på en högerkant med Samuel Holmén. Men sedan Erik Hamrén har funnits på förbundskaptensposten har den förre Elfsborg-spelaren var högst inaktuell i blågult.
Detta trots att han 27-åringen under förra säsongen imponerade i turkiska ligan med Istanbul B.B, som tog sig till cupfinal – lagets största framgång någonsin.

– Jag gjorde min bästa säsong i karriären. Ett tag såg jag mig själv bara som en slitvarg, men nu har jag förstått att jag är mer än det. Jag är bra fotbollsspelare på många sätt, säger Samuel Holmén till Sportbladet.

Nu erkänner han sin besvikelse över att ha tappat platsen i landslaget.

– Från att jag var 18 år har jag varit upptagen varje helg när andra varit lediga för då har jag spelat i de olika landslagen. För två år sedan var jag helt ordinarie i A-lands-laget – och då var jag inte så här bra.

Holmén hoppas att Johan Elmanders flytt till Galatasaray och Turkiet kan få landslaget att öppna ögonen för hans egna framgångar i samma land.

– Jag vill försöka göra en lika bra säsong igen med Istanbul. Det kan leda till en flytt till en större klubb och kommer de ner och tittar på Johan (Elmander) kanske jag kan få chansen igen, säger han.

Publicerad 2011-09-11 kl 13:14
Annons
Annons
Annons