Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Hysén gör första matchen sedan 2013: "Oskrivet kort"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Tobias Hysen lär idag göra sin comeback i den blåvita tröjan. Anfallaren inleder däremot på bänken i matchen mot Midjylland.
- Det blir hans första match med IFK sedan den 3 november 2013, säger Jonas Dahlqvist som kommenterar matchen i CMore.

Efter att ha vunnit säsongspremiären mot Sarpsborg 08 (1-0) är det dags för IFK Göteborgs nästa utmaning. På andra sidan planen nere i Dubai väntar de danska mästarna FC Midjylland där svenskarna Kristoffer Olsson och Johan Dahlin förväntas starta.

Inför matchen så är det som vanligt Tobias Hysén som numera stjäl alla rubriker. Anfallaren som kan göra sin första match med Blåvitt sedan den 3 november 2013, inleder på bänken men lär få göra ett inhopp i matchen.

- Han ska betyda mycket, men det är nog väldigt få människor som sett honom sedan han lämnade. Så lite oskrivet kort är det ändå. Men han är inte 37 år, utan 33...Så han ska ju kunna hålla i ett, eller två år till på samma nivå, säger Jonas Dahlqvist som ska kommentera matchen för CMore. 

En annan fråga som kommer upp när man diskuterar IFK Göteborg är hålet som Gustav Svensson lämnat. Hur ska Lennartsson lyckas täppa till det? 
- Jag tror att han letar fortfarande då det inte kommer att bli samma sak i år. Det ser ju ut att bli Sebastian Eriksson och Mads Albaek på innemittfältet. De kanske får tänka lite mer på defensiven i år. Jag vet att Albaek sa det någon gång, att förra året behövde man inte bry sig om det defensiva, för att Gustav löste alltid det. Nu blir det lite mer delat ansvar. 

Matchen mellan IFK Göteborg och Midjylland har avspark klockan 13.00 och sänds på CMore Sport.

IFK Göteborgs startelva (4-4-2)Alvbåge – Johansson, Bjärsmyr, Pettersson, Aleesami – Smedberg, Eriksson, Albaek, Rieks – Kasim, Engvall

Se höjdpunkter från IFK Göteborgs premiärvinst i spelaren ovanför. 

SÅ SER DU FÖRSÄSONGEN OCH SVENSKA CUPEN

Allsvenska uppladningen på C More

Se allt från den allsvenska uppladdningen - skaffa C Mores sportpaket här! Alla matcher i storsatsningen hittar du HÄR!

Publicerad 2016-02-04 kl 10:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons