Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

IFK Göteborg nära att lösa Vibes ersättare: "Går för ett namn just nu"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

GÖTEBORG: Lasse Vibe har lämnat för Brentford och nu är ersättaren strax på plats enligt uppgifter till Fotbollskanalen. Något som Mats Gren bekräftar.

Att IFK Göteborg skulle tappa sin skyttekung Lasse Vibe var ingen skräll direkt. Dansken valde att flytta när Brentford dök upp och bjöd tillräckligt för att Mats Gren skulle tacka ja. Enligt uppgifter till Fotbollskanalen fick IFK Göteborg cirka 13 miljoner för sin anfallare.

– Dom var rejält intresserade, visade det snabbt. Jag hade ingen aning knappt, det kom några dagar innan. Jag har ju vetat att det funnits intresse men inte från vilka och det blev mer att nu kör vi. Jag har sagt att jag inte har velat veta innan jag har behövt veta. Det gick snabbare än vad man hade kunnat förvänta sig. Först tänkte jag om nivån var intressant, om det var intressant för familjen och sen finns ju möjligheterna till Premier League. De kvalade förra året, sa Vibe i en intervju med Fotbollskanalen under måndagen.

Enligt nya uppgifter till Fotbollskanalen är det nära med en ersättare för Vibe. Enligt en källa är det "nästan klart". Något som IFK Göteborgs sportchef Mats Gren bekräftar.
– Vet inte när det är klart men vi går för ett namn just nu men om det inte lyckas med den första så har vi fler namn, säger han.

Se alla Lasse Vibes mål från hans sista säsong i spelaren ovanför

Publicerad 2015-07-29 kl 06:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons