Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

Blåvitt nära anfallare - ingen Mr X innan säsongen

Foto: Scanpix

IFK Göteborg är, enligt uppgifter till fotbollskanalen.se, nära att göra klart med den fjärdeanfallare som man under en tid varit ute efter. Samtidigt står det klart att det inte blir någon Mr X-värvning inför säsongen.

I dagarna gjorde IFK Göteborg klart med mittbacken Thomas Rogne. Den 24-årige norrmannen har genomgått en läkarundersökning och kommer att presenteras som Blåvitt-spelare i samband med lördagens Svenska Cupen-match mot Helsingborg, enligt uppgifter till fotbollskanalen.se.

Rogne, som bröt sitt kontrakt med Championship-klubben Wigan i tisdags, är klar för tre år i Blåvitt.

Enligt uppgifter till fotbollskanalen.se är nu jakten på Mr X avslutad, i alla fall för den här gången. Det blir helt enkelt ingen förstärkning till det centrala mittfältet innan fönstret stänger. Klubben anser att Tom Pettersson och Gustav Svensson gjort det bra under försäsongen och får slåss om platsen bredvid Sebastian Eriksson nu när Rogne hämtats in.

Men det kan fortfarande komma in fler spelare i IFK:s trupp inför säsongen. Källor uppger för fotbollskanalen.se att sportchefen Mats Gren är nära att göra klart med en anfallare. Gren har under en tid uttryckt sin önskan om att hämta in en fjärdeanfallare i truppen och han hoppas nu kunna presentera en affär inom kort.

Det har tidigare ryktats om att den förre Elfsborg-, Gais- och Djurgårdsspelaren James Keene är nära en flytt till IFK Göteborg. Men fotbollskanalen.se erfar att Keene inte är aktuell för Blåvitt.

 Fotbollskanalen.se har sökt IFK Göteborgs sportchef Mats Gren för en kommentar, utan framgång.

Publicerad 2015-03-13 kl 19:24
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons