Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gerzic är tillbaka: "Har tränat jättehårt under ledigheten"

IFK Göteborg

Nordin Gerzic har siktet inställt på att ta en plats på IFK Göteborgs centrala mittfält. Efter utlåningen till Örebro har 30-åringen hittat tillbaka till sig själv.

- Jag hittade tillbaka till mitt tidigare spel. Bättre självförtroende, bättre allting, säger Gerzic till GP

Foto: Conny Sillén / SCANPIX

Nordin Gerzic värvades till IFK Göteborg som en profilvärvning under den sommar då laget började kallas Real Göteborg. Men succén uteblev och Gerzic blev utlånad till moderklubben Örebro SK.

- Utlåningen var bra för mig. Det jag hoppades på skulle ske skedde. Jag hittade tillbaka till mitt tidigare spel. Bättre självförtroende, bättre allting. Och har tränat jättehårt under ledigheten. För första gången i mitt liv. säger Gerzic till GP och fortsätter:

- Jag försökte hitta ett spel, tro på mig själv och spela den fotboll jag kan – den jag värvades hit för. När jag kom försökte jag ändra lite på mig själv och det blev inte bra för någon.

ANNONS

Nu är 30-åringen tillbaka i IFK Göteborg och siktet är inställt på att ta sig tillbaka till lagets startelva - trots att konkurrensen fortfarande är stor. Förutom Gerzic finns Jakob Johansson, Philip Haglund, Joel Allansson och talangerna Darijan Bojanic och Hampus Zackrisson.

-  Det är många bra spelare och konkurrens på alla positioner. Jag kör på och tänker inte så mycket på det, säger Nordin Gerzic till GP och menar att hans förberedelser för den här säsongen är bättre än någonsin tidigare.

- Mycket bättre. Lugnet och fysiken. Så här bra har jag inte börjat sedan jag kom hit. I år har jag kört på för jag vet att träningarna är jättetuffa här i december. Det gäller att bygga upp sig hyfsat för att inte åka på skador. Det har jag gjort nu, säger Gerzic till GP.

Publicerad 2013-12-11 kl 08:46

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto