Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

IFK Göteborg bekräftar - vill ha Hrgota

Foto: Scanpix

IFK Göteborg har haft problem med målskyttet och vill förstärka sitt anfall. Nu bekräftar klubben att Branimir Hrgota är ett alternativ.

- Jag vet vad Branimir kan, säger Blåvitts sportchef Mats Gren till Matchdax

IFK Göteborg ligger på en sjätteplats, vilket i klubbens mått inte är i enlighet med ambitionen. Störst problem har göteborgarna haft med målskyttet. Mest mål har danske mittfältaren Lasse Vibe gjort på fem mål och spetsanfallaren Robin Söder har, trots att han spelat elva av tolv matcher, bara gjort ett.

- Självklart tittar vi lite på varje position och då kanske främst ifall någon av våra spelare ska lämna. Men sen är det klart att vi inte har haft så lätt med att göra mål och då blir det självklart så att man tittar om det finns några offensiva alternativ, säger Mats Gren till Matchdax.

Branimir Hrgota slog igenom i Jönköping Södra 2011 och blev Superettans skyttekung redan under sin debutsäsong och under det 1,5 år han spelade i laget gjorde han 28 mål på 39 matcher. Tränare under den här tiden var just Mats Gren.

- Jag hade Branimir i J-Södra och känner han väl och jag hade honom under den tiden då han gick till Tyskland. Så jag vet vad Branimir kan, säger Mats Gren.

I tyska Borussia Mönchengladbach har han haft det svårare och har mest fått agera inhoppare. Därför har Gren försökt att ta reda på om en flytt till IFK Göteborg är aktuell.

- Visst är det en intressant spelare och han har haft det svårt i Tyskland och har mest fått hoppa in.Men sen måste man höra med vad spelaren vill själv och när jag hört mig för om honom så säger han att han vill vara kvar utomlands, säger Gren till Matchdax.

Publicerad 2014-07-01 kl 15:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons