Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK GÖTEBORG

IFK Göteborg intresserad av Henrik Larsson: "Finns på vår bruttolista"

Efter att Mikael Stahre fått lämna är Blåvitts jakt på ny tränare i full gång

        Henrik Larsson och Jan Jönsson finns på vår bruttolista över intressanta tränare, säger IFK Göteborgs ordförande Karl Jartun till Sportbladet.

Efter att Mikael Stahre fått lämna är Blåvitts jakt på ny tränare i full gång.
– Henrik Larsson och Jan Jönsson finns på vår bruttolista över intressanta tränare, säger IFK Göteborgs ordförande Karl Jartun enligt Sportbladet.

Som Fotbollskanalen tidigare avslöjat är Jan Jönsson en tänkbar ersättare som chefstränare hos IFK Göteborg. Nu avslöjar klubbens ordförande att Henrik Larsson är ett ytterligare intressant namn som man tittar på.

Henrik Larsson tog inför 2014 över Falkenbergs FF, något som många målade upp som ett omöjligt uppdrag. Den gamla landslagsstjärnan klarade dock av uppdraget, och höll nykomlingarna kvar i Allsvenskan.

På måndagsförmiddagen fick Mikael Stahre sparken av IFK Göteborg. Klubbens sportchef Mats Grens kommenterade tränarjakten tidigare under dagen

– Vi har självklart upprättat en lista på tränare som skulle kunna bli aktuella. Sen får vi titta på för och nackdelar och försöka gå ner på en mindre lista och sen börja prata med tränarna.

Fotbollskanalen. se pratade med Lars-Eric Nilsson, ordförande Falkenberg, efter spekulationerna om Henrik Larssons som ny tränare i IFK Göteborg:

 - Det är klart det blir (spekulationer). Det är bara Henke som kan svara på eftersom vi inte vet något om det. Men det är inget vi bryr oss om. Vi tänker inte på det. 

Han fortsätter: 

- Vi ska ha ett styrelsemöte under eftermiddagen (måndag) och sen ska vi träffas här med spelare och tränare och titta på det inom de närmaste dagarna.

Publicerad 2014-11-03 kl 15:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons