Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Bärkroth väljer Norrköping - fick nobben av "Henke"

IFK Norrköping

Niklas Bärkroth, 22, är klar för Norrköping.
Enligt Fotbollskanalen var han var så gott som klar för Helsingborg - men Henrik Larsson satte stopp för affären.

Foto: Scanpix

Nicklas Bärkroth.

Expressen skrev under onsdagen att Niklas Bärkroth, 22, var klar för IFK Norrköping. Något klubben senare bekräftade på en presskonferens.

–IFK är ett lag med stor potential och en tydlig spelidé som jag tror kommer passa mig väldigt bra. Tanken är att jag ska spela som yttermittfältare och ta ansvar defensivt men samtidigt vara mycket delaktig i anfallen, säger Bärkroth enligt klubbens hemsida. 

Fotbollskanalens hade också uppgifter om Bärkroth till Norrköping. Enligt uppgifterna var även 22-åringen ytterst nära att gå till Helsingborg. Då var det sportchefen Jesper Jansson som var intresserad, men situationen förändrades då Henrik Larsson klev in som manager med stort ansvar i klubben.

ANNONS

Nicklas Bärkroth gjorde debut redan som 15-åring i IFK Göteborg och förra säsongen gjorde han ett mål och tio framspelningar för Brommapojkarna i allsvenskan, och kom därmed tvåa i assistligan.

Publicerad 2014-11-26 kl 12:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto