Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN/IFK NORRKÖPING

Rawez Lawan närmar sig IFK Norrköping: "Kommer nog att bli klart i nästa vecka"

Rawez Lawan lämnar Nordsjälland.
Nu pekar det mesta på att han förstärker IFK Norrköpings anfall.
- Det kommer nog att bli klart i början av nästa vecka, säger agenten Hasan Cetinkaya till fotbollskanalen.se.

 

IFK Norrköping gjorde en riktigt bra säsong och slutade femma i allsvenskan. Nu är laget på väg att förstärka anfallet. Det mesta pekar på att klubben presenterar Rawez Lawan, 25, inom kort.

- IFK Norrköping ligger väldigt bra till. Det jobbas på. Det kommer nog att bli klart i början av nästa vecka. Klubben har en riktigt bra tränare. Det hade passat Rawez utmärkt. Jag har spelat där i många år själv så det är en klubb som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, säger agenten Hasan Cetinkaya till fotbollskanalen.se.

Rawez Lawan lämnade Horsens för Nordsjälland 2009. I början gick det väldigt bra, men i år har det gått lite tyngre i den danska mästarklubben.

- Rawez har varit väldigt bra i Danmark i flera år. I år har problemet varit att hans kontrakt har varit på väg att gå ut och klubben har förstått att han vill lämna och då har man inte riktigt satsat på honom i Champions League som skyltfönster till en spelare som blir Bosman. Klubben ville diskutera ett år innan kontraktet gick ut, men Rawez ville avvakta, säger Cetinkaya.

Publicerad 2013-01-04 kl 16:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons