Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ALLSVENSKAN

IFK Norrköpings nyförvärv på sjukhus: "Håller på och utreder"

Foto: SCANPIX

IFK Norrköpings nyförvärv Eric Smith ligger på sjukhus på grund av en sjukdom. Det är ännu oklart hur allvarligt det är.
- Han går och står och sådär, men han kan absolut inte idrotta, säger klubbens fysioterapeut Dale Reese till Fotbollskanalen.

I januari presenterade IFK Norrköping värvningen av Halmstads unge mittfältare Eric Smith. 19-åringen skrev på ett fyraårskontrakt med de svenska mästarna. Men den första tiden i klubben har varit stökig. Smith har haft flera småskador.

Nu ligger 19-årige Smith på sjukhus, som Folkbladet var först med att rapportera om. Klubben är fåordig om anledningen till Smiths sjukhusvistelse.

- Jag kan inte uttala mig om det för det är sekretessbelagt. Men han ligger på sjukhus, och det är inte på grund av en skada utan det är en sjukdom han har. Så de gör så gott de kan, säger Norrköpings fysioterapeut Dale Reese till Fotbollskanalen.

Kan du säga något om hur länge han blir på sjukhuset?
- Nej, de håller på fortfarande och utreder det hela. Så jag har inte fått någon tidsram.

IFK Norrköpings tränare Janne Andersson säger följande till NT:

- Det är inte allvarligt. Han kände yrsel efter influensan han haft hela förra veckan. Därför ville vi kolla upp det ordentligt.

Fysioterapeuten Dale Reese är dock inte helt överens med Andersson om den beskrivningen, när Fotbollskanalen ringer upp igen.

- Han hade feber förra veckan. Om man ska kalla det för influensa vet inte jag, men han hade feber. Och trots att han är feberfri så upptäckte man nya symptom, och det är det man undersöker.

Så det är inget allvarligt?
- Det är det de inte vet. Han går och står och sådär, men han kan absolut inte idrotta. Så de vet inte riktigt varför.

Fotbollskanalen har sökt Eric Smith och IFK Norrköpings manager Janne Andersson.

Publicerad 2016-03-09 kl 17:54

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER