Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

IFK vill förlänga med Langer: "Tror och hoppas att vi får det i land"

Foto: Bildbyrån.

David Mitov Nilsson väntar fortsatt på sin comeback.
Nu vill klubben förlänga med hans ersättare Michael Langer.
- Jag tror och hoppas att vi får det i land, säger ordföranden Peter Hunt till sajten Kamraterna.

IFK Norrköpings ordinarie förstaval mellan stolparna, David Mitov Nilsson, har som bekant dragits med stora skadebekymmer den senaste tiden. Mitov Nilsson bröt först benet i förra årets premiär mot Falkenberg och när han sedan var på väg tillbaka ådrog han sig en fraktur i handleden. Målvakten är tillbaka i träning, men en comeback till matchspel dröjer ytterligare.

Nu vill klubben förlänga med Michael Langer, österrikaren, som fått hoppa in mellan stolparna i Mitov Nilssons frånvaro.

- Det finns en dialog med Michael i den här frågan. Vi hoppas att Michael ska förlänga med oss. Vi talar med honom och hans representant. Jag tror och hoppas att vi får det i land, säger ordföranden Peter Hunt till sajten Kamraterna.

Hur lång tid den eventuella förlängningen kommer att skrivas på vågar Hunt inte svara på.

- Vi får se hur saker utvecklar sig. Michael är en habil och duktig målvakt och har många gånger varit vår bästa spelare. Vi får se hur Mitov ser ut när han kommer tillbaka och även vad Michael har för framtida planer. Men jag tror han trivs väldigt bra och att han vill förlänga. Men jag vågar inte uttala mig om längden på en eventuell förlängning.

Följ allsvenskan 2017!

Allsvenskan 2017 är tillbaka och den är glödhet! Endast med C More kan du se allsvenskan i fotboll - 240 matcher från Malmö i söder till Östersund i norr.

- TA MIG TILL ALLSVENSKAN HOS C MORE -

Publicerad 2017-05-10 kl 16:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons