Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR AIK - Dif: "Spela AIK ett spratt"

Nederlagstippade Djurgården är taggade. De tänker störa AIK i deras guldjakt och ge sig själva ett bättre utgångsläge i botten.

- Vi kan säkert spela AIK ett spratt också. Jag hoppas att vi känner att vi har en är ärlig chans, en riktigt bra chans, säger anfallaren Mikael Dahlberg.

AIK Tomi Maanoja (s), Saihou Jagne (s), Kenny Pavey (s), Kevin Walker (s)

Preliminär startelva: Daniel Örlund - Markus Jonsson, Per Karlsson, Jos Hooiveld, Nils-Eric Johansson - Martin Kayongo-Mutumba, Jorge Ortiz, Daniel Tjernström, Bojan Djordjic - Flavio Antonio, Ivan Obolo

Håll ögonen på: Daniel Tjernström får chansen på mitten. Kommer att vara galet laddad när han äntligen får chansen och då i ett derby.

AIK-snack:
- Djurgården brukar starta otroligt tufft så vi måste starta ännu tuffare. Vi har hemmaplan och måste sätta full fart med ett bra passningsspel. Det gäller att se till så att inte Djurgården får energi, säger assisterande tränaren Christer Swärd till FotbollDirekt.se.

Skador/avstängningar:

- Framförallt slåss Djurgården för sin existens. De kommer jobba hårt och det kommer bli massor av kamp.

DJURGÅRDEN Johan Oremo (s), Mattias Jonson (s), Daniel Sjölund (s), Peter Magnusson (osäker)

Preliminär startelva: Pa Dembo Touray - Petter Gustafsson, Toni Kuivasto, Kebba Ceesay, Jan Tauer - Christer Youssef, Dan Burlin, Markus Johannesson, Hrvoje Milic - Mikael Dahlberg, Boyd Mwila

Håll ögonen på: Knixige Hrvoje Milic är ett bra anfallsvapen på sin kant, men Djurgården använder honom fortfarande på tok för lite.

DIF-snack: - Vi måste upp i prestationen för att kunna skaka om AIK och ta poäng. För poäng behöver vi, säger Djurgårdens Mikael Dahlberg till FotbollDirekt.se.

Skador/avstängningar:

Kan det gynna er att slå ur underläge? - Det är alltid speciella matcher mot AIK. Det blir inte som en vanlig match där vi som bottenlag åker och möter ett topplag utan det är mer på spel. Vi kan säkert spela AIK ett spratt också. Jag hoppas att vi känner att vi har en är ärlig chans, en riktigt bra chans. För det känner jag att vi har om vi kan komma upp i samma prestation som mot BP.

Publicerad 2009-09-28 kl 13:03
Annons
Annons
Annons