Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR AIK-TRELLEBORG: Nisses avstängning oroar inte Stahre

AIK-seger mot Trelleborg ger serieledning. Men en poäng på fyra matcher mot Skånelagen i år illavarslar och Nisse Johansson är avstängd.

AIK

Skador/avstängningar: Gabriel Özkan (s), Miran Burgic (s), Nils-Eric Johansson (a).

Preliminär startelva: Daniel Örlund - Markus Jonsson, Per Karlsson, Jos Hooiveld, Pierre Bengtsson - Kenny Pavey, Dulee Johnson, Jorge Ortiz, Bojan Djordjic - Antonio Flavio, Ivan Obolo.

Håll ögonen på: Jorge Ortiz. Så bra med bollen och viktig energi på AIK:s mittfält. En karaktär som är intelligent med bollen och kreativ kraft som verkligen blommat ut. Har växt mentalt och blivit starkare i kroppen den här säsongen.

AIK-snack: - Det känns jättebra att vi har så många spelare i full träning, säger AIK:s tränare Mikael Stahre till klubbens officiella hemsida.

- Vi har en tydlig idé hur vi ska spela.

Nisse avstängd?
- Det handlar om att få med ett lag som ska vinna matchen. Det handlar om att hitta en balans offensivt, defensivt. Men det handlar också om vilka som ska spela framför.

Trelleborg? - Tränaren Tom Prahl och Alf Westerberg gör ett jäkligt bra jobb och det är kanske ett av landets bäst organiserade lag, rankar Stahre.

- Har en väldigt kraftfull spelare i Jensen. Har bra spelare i varje lagdel.

TRELLEBORG

Skador/avstängningar: Dennis Melander (s), Paulino (s).

Preliminär startelva: Viktor Noring - Thommie Persson, Peter Abelsson, Jens Sloth, Mikael Bengtsson - Joakim Nilsson, Magnus Andersson, Andreas Drugge, Kristian Haynes, Andreas Wihlborg - Fredrik Jensen.

Håll ögonen på: Fredrik Jensen. Härlig spelare som inte skulle göra bort sig i någon av storklubbarna. Både stark och snabb. Viljemänniska och så effektiv i sitt sätt mot motståndarmålet.

TFF-snack: - Vi har hittills inte haft någon match likt den borta mot Göteborg förra året – det är dags för det nu. Om vi ska klara det måste vi emellertid upprepa allt det som vi gjorde rätt mot Halmstad, säger Trelleborgs tränare Tom Prahl till klubbens officiella hemsida.

- Det gäller också att vi kommer ut laddade till tänderna för att klara denna tuffa bortamatch. Men får vi en tidig fullträff, då har vi alla chanser i världen att rubba AIK.

Publicerad 2009-08-29 kl 14:28
Annons
Annons
Annons