POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN

INFÖR DJURGÅRDEN-MALMÖ: "Mehmeti och Larsson borde tänka på hur det är att möta mig"

Allsvenskans bästa anfallspar? Daniel Larsson och Agon Mehmeti har kommit igång direkt. Men Dif:s mittback Joona Toivio känner ingen fruktan inför ikväll.

DJURGÅRDEN Preliminär startelva (4-4-2): Pa Dembo Touray - Emil Bergström, Joona Toivio, Gale Agboussomonde, Joel Riddez, - Joel Perovuo, Daniel Sjölund, Kasper Hämäläinen, Sebastian Rajalakso - Calle Björk, Kennedy Igboananike

Skador/avstängningar: Mattias Jonson (s), Johan Oremo (s), Christer Youssef (s), Kebba Ceesay (osäker), Philip Sparrdal (osäker)

Håll ögonen på: Gale Agboussomonde. Djurgården hade egentligen fullt på mittbackspositionen, men Agboussomonde var allt för bra för att inte värvas. Wass/Banda och manager Stefan Alvén har öst beröm över 19-åringen under försäsongen. Landslagsuppdrag med USA har hållit Agboussomonde borta från spel i inledningen av allsvenskan - nu är han tillbaka och går rakt in i laget. Får bekänna färg mot Larsson/Mehmeti.

Djurgårds-snack:

- Kalmarmatchen var ett fall framåt för oss, i stora perioder gjorde vi saker på rätt sätt och spelade så som vi ska spela, säger till Joona Toivio till FotbollDirekt.se.

- Malmö är bra, men vi spelade ju bra mot dem ifjol, precis som vi gjorde mot de andra topplagen. Bra lag passar oss nästan bättre än dåliga! Vi går självklart för tre poäng, det känns som att vi har stor chans att vinna.

- De har väl rätt snabba forwards. Men jag tänker inte så mycket på vilka forwards jag möter. De borde tänka på hur det är att möta mig istället.

- Planen är bra, det är bra väder och två bra lag. Allt talar för en bra match.

MALMÖ

Preliminär startelva (4-4-2): Dusan Melicharek - Ulrich Vincents, Yago Fernandez, Daniel Andersson, Ricardinho - Jiloan Hamad, Jeffrey Aubynn, Wilton Figureido, Guillermo Molins - Daniel Larsson, Agon Mehmeti.

Skador/avstängningar: Johan Dahlin (s), Ivo Pekalski (s), Jasmin Sudic (s)

Håll ögonen på: Agon Mehmeti. Kanske allra hetast i ett hett Malmö. Smartness och placeringsförmåga gör att han allt som oftast hamnar på rätt plats i straffområdet.

MFF-snack:

- Vi gör väl ingen jättematch mot Halmstad. Men vi vann, det ger ett bra självförtroende, säger Malmös assisterande tränare Anders Palmér till FotbollDirekt.se

- Det blir en tuff match ikväll. Vi förväntar oss ett aggressivt Djurgården, dom kommer ha bra support också med tanke på att det blir deras första "riktiga" hemmamatch.

- Vi har vår idé om hur vi ska spela och det är ju vårat passningsspel, att snäppa upp det några nivåer från matchen mot Halmstad.

- Jag tycker Djurgården är duktiga. De var det bättre laget mot Kalmar enligt mig. De har två bra mittfältare i Sjölund och Hämäläinen. Sen har de bra forwards som löper mycket i djupet.

Publicerad 2011-04-15 kl 12:33
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå