Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR ELFSBORG-DJURGÅRDEN: "Djurgården är i en uppåtgående trend"

Djurgården är allsvenskans sämsta bortalag med blott en inspelad poäng och med målskillnaden 3-23 efter sju matcher. DIF möter här stabila Elfsborg som bara släppt in två mål på Borås Arena i år.

- Det kan bli tufft, för Djurgården är i en uppåtgående trend, säger Elfsborgs Magnus Haglund.

- Det kändes som om vi var värda en poäng senast och vi tar med oss till returen. Vi har haft en bra träningsvecka och det känns bra just nu, säger Djurgårdens Andrée Jeglertz.

ELFSBORG

Skador/Avstängningar: Jari Ilola (s), Johan Karlsson (a)

Preliminär startelva: Ante Covic - Daniel Mobaeck, Teddy Lucic, Martin Andersson, Mathias Florén - Helgi Danielsson, Anders Svensson - Stefan Ishizaki, Denni Avdic, Emir Bajrami - James Keene

Håll ögonen på: Emir Bajrami, som kan göra en av de sista matcherna på Borås Arena. Drömmål på Stadion senast och det finns många proffsrykten kring honom och ännu en eminent insats från hans sida, lär inte göra honom mindre het på spelarmarknaden.

Elfsborg-snack: - Det kan bli tufft, för Djurgården är i en uppåtgående trend. Det märkte vi i Stockholm. Men vi är grymt starka på vår arena, säger Elfsborgs tränare Magnus Haglund till klubbens officiella hemsida.

- Martin Ericsson är med i truppen igen. Om han kommer in eller inte får vi se

DJURGÅRDEN

Skador/avstängningar: Boyd Mwila (s), Yosif Ayuba (s), Johan Oremo (osäker), Daniel Sjölund (osäker), Mattias Jonson (osäker)

Preliminär startelva: Pa Dembo Touray - Patrik Haginge, Markus Johannesson, Toni Kuivasto, Petter Gustafsson - Sebastian Rajalakso, Kebba Ceesay, Daniel Sjölund, Mikael Dahlberg, Hrvoje Milic - Mattias Jonson.

Håll ögonen på: Kebba Ceesay. Spelade stundtals anfallare mot Elfsborg senast och visade upp tidigare dolda talanger och gjorde en kliniskt ren avslutning när han kom fri med Ante Covic.

DIF-snack: - Svårt att bedöma hur det påverkar Elfsborg att laget spelade på torsdagen och vi haft en matchfri träningsvecka. Det kan vara både positivt och negativt för dem. Positivt för att de är inne i en positiv trend just nu, säger tränaren Andrée Jeglertz till FotbollDirekt.se.

- Det kändes som om vi var värda en poäng senast och vi tar med oss till returen. Vi har haft en bra träningsvecka och det känns bra just nu.

- Vi har frågetecken för några spelare som vi kommer att utvärdera på lördagen, däribland Daniel Sjölund, Mattias Jonson och Johan Oremo.

- Nye Dan Burlin är inte spelklar till den här matchen.

Publicerad 2009-07-25 kl 16:59
Annons
Annons
Annons