Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR Gais - ÖSK: Sex raka utan förlust: "Men vi spelar inte bättre fotboll"

Inte en seger på fyra månader. Efter det har Gais sex raka matcher utan förlust. Men tränaren Alexander Axén tycker inte att laget har blivit bättre i höst.

- Vi spelar inte bättre fotboll nu än tidigare utan det är bara detaljer som avgör. Tidigare släppte vi in mycket mål på fasta situationer. Nu gör vi inte det och göra själva mer mål på fasta, säger Axén till FotbollDirekt.se.

GAIS

Skador/avstängningar: Kenneth Gustafsson (a)

Preliminär startelva:
Dime Jankulovski - Jonas Lundén, Fredrik Lundgren, Richard Ekunde, Calum Angus - Johan Mårtensson, Richard Spong - Mattias Lindström, Wanderson, Ejolfur Hedinsson - Pär Ericsson.

Håll ögonen på: Gais-hjärtat Fredrik Lundgren har tagit stort ansvar när läget har varit kärvt. Nu har det också äntligen vänt resultatmässigt.

Gais-snack: - Örebro är ett bra lag som har vunnit tre raka bortamatcher så det blir tufft. För oss är det viktigt att skära av deras kantspel, säger Axén till FotbollDirekt.se.

Säkrar ni kontraktet vid seger? - Det är ett tråkigt svar, men vi ska spela 30 omgångar och sedan får vi se var vi hamnar. Man får inte bli nöjd får då är det lätt att slå av på takten. Det är så pass jämnt i allsvenskan och det kommer bli flera konstiga resultat på slutet.

ÖREBRO Samuel Wowoah (s)

Preliminär startelva: John Alvbåge - Tommy Wirtanen, Michael Almebäck, Magnus Wikström, Glenn Holgersson - Alejandro Bedoya, Magnus Kihlberg, Fredrik Nordback - Nordin Gerzic, Kim Olsen, Roni Porokara.

Håll ögonen på:
Örebros strålande sista utpost John Alvbåge. Målvakten är allsvenskans stabilaste för tillfället och har mycket stor del i framgångsvågen just nu.

ÖSK-snack: - Det är viktigt för Gais att Wanderson är igång. Alla lag måste ta hänsyn till honom när man möter dem, säger tränaren Sixten Boström till FotbollDirekt.se.

Skador/avstängningar:

- Vårt anfallsspel har blivit mycket bättre på bortaplan och vi är mer spelande nu. Vi är mer rörliga och aggressiva. Vi vill bli ett topplag och då måste man kunna spela bra borta också.

Publicerad 2009-09-28 kl 09:14
Annons
Annons
Annons