Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR GAIS-ÖSK: Siktar på medaljryck

Örebro har sviktat på slutet men kan trots det i praktiken säkra en medaljplats i kväll vid seger mot Gais. ÖSK:s sportchef pratar om stor besvikelse om en medalj skulle glida närkingarna ur händerna.

GAIS Skador/avstängningar: Björn Andersson (a), Eyjolfur Hedinsson (a), Jimmy Tamandi (s), Fredrik Lundgren (s), Johan Pettersson (s), Reuben Ayarna (s) och Richard Spong (s).

Preliminärt lag: Dime Jankulovski - Jonas Lundén, Hallgrimur Jonasson, Richard Ekunde, Kenneth Gustafsson - Jesper Florén, Johan Martinsson, Romarinho, Jonas Lindberg, Tommy Lycén - Joel Johansson.

Håll ögonen på: Joel Johansson. En spelare som betytt mycket på slutet. Skapar hela tiden situationer med sitt djupledslöpande.

GAIS-snack:
– Det är klart, spelar man med samma lag har det betydelse. Jag är ändå positiv, vi har gjort det hyggligt tidigare, säger Alexander Axén till GP om en skadefylld situation.

- Vi har haft lite tur men tränat ganska bra. Vi kommer rätt så bra förberedda ändå, fortsätter Axén till Gais TV.

- Vi går från match till match och jobbar hela tiden på att bli bättre och är nu uppe i tre raka matcher utan förlust.

ÖREBRO

Skador/avstängningar: Peter Westman (s), Oskar Johansson (s).

Preliminärt lag: John Alvbåge - Patrik Anttonen, Michael Almebäck, Magnus Wikström, Samuel Wowoah - Alejandro Bedoya, Magnus Kihlberg, Nordin Gerzic - Markus Astvald, Paulinho, Roni Porokara.

Håll ögonen på: Nordin Gerzic. Spektakulär. I dagsläget en av hela seriens bästa mittfältare. Gerzic utveckling imponerar och den tvåvägsspelare han utvecklats till.

ÖSK-snack:
- Vi är revanschsugna efter Häcken-matchen. Vi förlorade men kunde lika gärna ha vunnit så bra så starkt som vi avslutade matchen, säger Örebros sportchef Lennart Sjögren till FotbollDirekt.se.

- Men trots att vi har förlorat mot både Djurgården och Häcken på slutet så har vi fortsatt att spela ganska bra fotboll. Nu siktar vi på tredjeplatsen. Den är viktig för oss och vi är absolut inte mätta.

- Vi skulle känna besvikelse om vi inte lyckades ta medalj när vi nu så länge haft tredjeplatsen.

- Gais är bra och har spelat upp sig och är som det sett ut på slutet ett bättre lag än tabellplaceringen.

Publicerad 2010-10-20 kl 17:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons