Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

Inför Halmstad-Åtvidaberg: Jacobsson fortfarande arg efter 0-6

Under försäsongen spelade Halmstad jämnt med La Liga-klubben Espanyol. Men efter 0-6 mot Elfsborg senast så vet ingen varken ut eller in i Halmstad. Tränaren Lars Jacobsson är fortfarande arg efter storförlusten.

HALMSTAD

Skador/avstängda: Markus Gustafsson (s).

Preliminär startelva:
Robin Malmqvist – Ryan Miller, Johnny Lundberg, Tomas Zvirgzdauskas, Christian Järdler – Anel Raskaj, Michael Thomas – Emil Salomonsson, Emir Kujovic, Michael Görlitz – Joe Sise.

Håll ögonen på:
Joe Sise. En begåvad spelare. Trots sin stora storlek en underhållande spelare. Rör sig bra trots gängligheten, förhållandevis snabb och – inte minst – målfarlig. Intelligent och deltar mycket i spelet.

Halmstad-snack:

- Vi har inte släppt Elfsborgsmatchen för om vi gör det får vi stryk igen, nu gäller det att fokusera och hitta rätt ingång till mötet med Åtvidaberg, säger Halmstads tränare Lars Jacobsson till Hallandsposten. Kampen är nummer ett och de som inte klarar av det får vi byta ut.
- Vi hade en skitöppning med en poäng på de tre första matcherna i fjol och något sådant vill vi inte vara med om igen. Därför hoppas jag på mål och seger så vi får lite luft under vingarna.

ÅTVIDABERG

Skador/avstängningar:
Prince Eboagwu (inte spelklar).

Preliminär startelva: Henrik Gustavsson - Erik Moberg, Johan Niklasson, Alberis da Silva, Jesper Arvidsson - Haris Radetinac, Viktor Prodell, Christoffer Karlsson, Bruno Marinho, Kristian Bergström - Paulus Roiha.

Håll ögonen på:
Viktor Prodell. Har mod i man mot man –situationer och vågar utmana. Direkt i sitt sätt och söker ofta avslut. Var den spelare som tog för sig mest mot Gefle senast.

Åtvidabergs-snack:
- Jag tycker jävligt illa om att vi inte gjorde några mål, men i övrigt fanns det en hel del ljusglimtar, säger ÅFF-tränaren Daniel Wiklund som vill se ljusglimtar, trots förlusten mot Gefle senast.

Publicerad 2010-03-28 kl 12:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons