Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN
10å

INFÖR: Hammarby-Gais: ''Konkurrenssituationen är fantastisk''

Hemmlaget Hammarby har inte förlorat i allsvenskan sedan den 27 april. Nu ställs de målglada söderkisarna mot ett målsnålt Gais, och kampen om en plats i truppen är hård.

- Konkurrenssituationen är fantastisk. Lagmoralen är hög och vårt passningsspel gör motståndarna baktunga, säger Hammarbys tränare Tony Gustavsson till FotbollDirekt.se inför kvällens match.
HAMMARBY

Tony Gustavsson, tränare: - Det är inga tillfälligheter att vi plockat poäng i slutet på matcherna. Lagmoralen är hög och vårt passningsspel gör motståndarna baktunga. Att vi sedan skapat 44 avslut på två matcher vittnar om att vårt anfallsspel fungerar väldigt bra.

Om Gais: - Tycker att Gais har utvecklats ytterligare sedan vi mötte dem i våras. På mittplan är de väldigt starka och där gäller det att vi är tuffa och aggressiva för att kunna vinna den kampen. De har dock haft en del problem offensivt och inte skapat så många målchanser.

Om läget i laget: - Konkurrenssituationen är fantastisk. På skadelistan har vi bara sedan tidigare Erland Hellström, Rami Shaaban och Klebèr Saarenpää.

Preliminär startelva: Kristoffer Björklund ? David Johansson, Christian Traoré, Mikkel Jensen, Suleyman Sleyman ? Carlos Gaete, Louay Chanko, Petter Andersson, Simon Helg ? Freddy Söderberg, Nathan Paulse

GAIS

Magnus Pehrsson, tränare: - Vi fortsätter att ha problem med målskyttet och det är något vi arbetat med hela sommaren. Samarbetet mellan spelarna måste bli bättre och vi behöver få in lite mer självförtroende offensivt. Jag tror inte att det krävs så mycket innan det lossnar för oss. Mycket av vårt spel har trots allt sett bra ut den senaste tiden.

Om Hammarby: - Ett väldigt offensivt lag som utvecklats mycket jämfört med ifjol. De har visat prov på hög moral då många poäng har vunnits i slutet av matcherna. Men vi är optimistiska och vann dessutom mot dem i våras så den segern tar vi med oss till kvällens match.

Om läget i laget: - Fredrik Lundgren är skadad. Annars är truppen ordinarie.

Preliminär startelva: Dime Jankulovski ? Jonas Lundén, Bobbie Friberg da Cruz, Richard Ekunde, Kenneth Gustafsson ? Eyjólfur Hédinsson, Johan Mårtensson ? Levon Pachajyan, Wanderson do Carmo, Tommy Lycén - Matao

Publicerad 2008-08-15 kl 12:23
Annons
Annons
Annons