Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR HBK - Elfsborg: Hänger Eflsborg på guldracet?

Kalmar FF tog sista chansen och hängde på i guldracet. Nu är det Elfsborgs tur att bevisa att man ska vara med längst upp i tabellen. Men då krävs tre poäng mot ett Halmstad med två raka segrar i bagaget.

HALMSTAD Mikael Rosén (s), Emil Jensen (s), Ajsel Kujovic (s)0

Preliminär startelva: Magnus Bahne - Emil Salomonsson, Tomas Zvirgzdauskas, Johnny Lundberg, Per Johansson - Anel Raskaj, Jonas Saevarsson, Tim Sparv, Michael Görlitz - Marcus Olsson, Anselmo

Håll ögonen på: Haussade Anel Raskaj har inte riktigt fått det genombrottet som många trodde. Senast, mot Djurgården, var han dock briljant. Kanske är äntligen något på gång att hända.

HBK-snack: - Vi har sett bra ut de senaste matcherna. Det är tätt mellan matcherna och vi har inte hunnit jobba igenom allt, men samtidigt går vi in med en bra känsla inför matchen. Viktigt att vi hittar samma aggressivitet som senast, det är nyckeln, och det kommer att krävas mot Elfsborg som är ett spelskickligt lag, säger Janne Andersson till klubbens officiella hemsida.

Skador/avstängningar:

ELFSBORG Ingen

Preliminär startelva: Ante Covic - Johan Karlsson, Teddy Lucic, Anders Wikström, Mathias Florén - Helgi Danielsson, Anders Svensson - Stefan Ishizaki, Denni Avdic, Amadou Jawo - James Keene.

Håll ögonen på: Målvakten Ante Covic har släppt in 13 mål på de fyra senaste bortamatcherna i allsvenskan. Är en försvarslänk som måste fungera när Elfsborg ska försöka bryta trenden utanför Borås.

Elfsborg-snack: - Det känns som om vi kommit ur vår lilla svacka nu. Med vinsten mot BP fick vi tillbaka självförtroendet och det märks i hela laget, säger assisterande tränaren Peter Wettergren till klubbens officiella hemsida.

Skador/avstängningar:

- Halmstad är svåra att möta på Örjans Vall och de har ofta en bra press där. Men vi är rustade för att ta striden. Alla spelare är tillbaka i full träning så vi kommer ha ett riktigt taggat lag på måndag. Om vi vinner med 1-0 eller 7-0 spelar ingen roll bara vi får med oss tre poäng.

Publicerad 2009-09-28 kl 09:33
Annons
Annons
Annons