Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR HIF - ÖSK: Conny ruskar av sig: ''Deppat en dag''

Tungt uttåg ur Europa League. Men manager Conny Karlsson vill inte höra talas om magplasket mot Liege:
- Vi har hunnit deppa en dag, nu tittar vi framåt, säger HIF:s manager.

HELSINGBORG Pär Hansson - Markus Holgersson, Erlend Hanstveit, Hannu Patronen, Erik Wahlstedt - Mattias Lindström, Ardian Gashi, May Mahlangu, Simon Thern - Rasmus Jönsson, Erik Sundin.

Preliminär startelva:

Skador/avstängningar: Rachid Bouaouzan, Joseph Baffo, Johan Eiswold, Lucas Ohlander.

Han är formstarkast: Simon Thern. Har visat att han håller på absolut högsta nivå och kommer att figurera till vänster på mittfältet mot Örebro.

HIF-snack:
- Känslan är bra i truppen. Vi har pratat igenom matchen i torsdags och hunnit deppa en dag. Nu fokuserar vi på de återstående matcherna av säsongen, säger managern Conny Karlsson till hif.se.

- Varje gång vi har haft en sådan match så har vi alltid kommit tillbaka nästan direkt, säger Karlsson.

- Jag känner att Örebro är tillbaka på det spåret man var på ifjol - det som gjorde att vi tyckte att det var ett topplag. Man har en bra räcka med matcher som man tagit poäng i, förutom plumpen mot Mjällby senast.

ÖREBRO

Preliminär startelva: John Alvbåge - Per Johansson, Eidur Aron Sigurbjörnsson, Magnus Wikström, Patrik Haginge - Emil Berger, Nordin Gerzic, Fredrik Nordback - Markus Astvald, Robin Staf, Valdet Rama. (startelvan i samarbete med Nerikes Allehanda).

Skador/avstängningar: Andreas Haddad, Patrik Anttonen, Tommy Wirtanen. (alla skadade), Paulinho, Samuel Wowoah (avstängda).

Han är formstarkast: John Alvbåge. Säker sista utpost som inte kunde göra mycket åt Mjällbys mål senast. Alvbåges säkra spel har gjort att Örebros försvarsspel har lyft sig under hösten.

ÖSK-snack:
- Det här är en tuff match förstås för vår del - att möta serieledarna på bortaplan, säger tränaren Sixten Boström till FotbollDirekt.se.

- Vi har blivit klart bättre defensivt under hösten och har jobbat mer som ett lag. Senast hade vi mycket boll men var ändå inte ett tillräckligt stort hot offensivt mot Mjällby.

- Helsingborg får inte ges för mycket tid att ställa om, så att de kan spela snabbt. genom sitt mittfält. Vi måste ligga tätt på deras spelare.

- Jag tror inte Helsingborg är speciellt slitna. De har varit i den här situationen med två matcher i veckan en tid nu och allting har bara rullat på. Det är vi själva som får koncentrera oss på att vara pigga när matchen börjar.

FotbollDirekt.se

Publicerad 2011-08-27 kl 19:22
Annons
Annons
Annons