Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR IFK-GEFLE: Lovar Åtvid att göra sitt mot Gefle

IFK Göteborg kan rädda Åtvidaberg i bottenstriden med en seger eller en poäng mot Gefle.
Och efter två raka förluster och hård kritik lovar ansatte IFK-tränaren Jonas Olsson göra allt för att ge Åtvid en hjälpande hand.

IFK GÖTEBORG

Skador/avstängningar: Nicklas Carlsson (s), Hannes Stiller (s), Marcus Sandberg (s).

Preliminärt lag: Erik Dahlin - Adam Johansson, Hjalmar Jonsson, Ragnar Sigurdsson, Erik Lund - Jakob Johansson, Sebastian Eriksson - Stefan Selakovic, Tobias Sana, Elmar Bjarnason - Tobias Hysén.

Håll ögonen på: Tobias Hysén. Sista chansen för Hysén att glänsa den här säsongen. Vill förstås avsluta bra inför hemmapubliken. Har i stort haft en höst som snuddat vid hans toppar förra säsongen.

IFK-snack:
- Vi har haft bra träningsveckor bakom oss men tyvärr har vi inte nått upp i samma nivå på matcherna. Det vore kul om vi klarade av det på söndag, säger tränaren Jonas Olsson till FotbollDirekt.se.

- Gefle är ett lag som kämpar för att hänga kvar och blir svåra att möta. Vi har hemmaplan och har lite att bevisa.

- Det gäller att ta tillvara på den här matchen och det är viktigt att avsluta bra med en seger och att ta med det oss in i nästa säsong. Också viktigt att vi är bäst i stan, även om vi gjort en mindre bra säsong.

GEFLE

Skador/avstängningar: Erik Larsson (s), Daniel Leino (s).

Preliminärt lag: Mattias Hugosson, Daniel Bernhardsson, Daniel Theorin, Omar Jawo, Jens Portin - Jonas Lantto, Yusif Chibsah, Marcus Hansson, James Frempong - Mikael Dahlberg, Jakob Orlov.

Håll ögonen på: Mikael Dahlberg. Har haft skadekänningar under hösten men biter ihop och jagar alltjämt sitt första allsvenska mål på två säsonger.

GIF-snack:
- Det är allt på sin spets och nu gäller det att göra en toppinsats. Det är en svår match under alla förhållanden men vi har en konkret möjlighet att gå till kval, säger tränaren Urban Hammar till FotbollDirekt.se.
- För oss gäller högsta möjliga noggrannhet. Men samtidigt gäller det att inte övercoacha och fokusera för mycket. Vi ska göra det vi ska göra för att vinna.

- Vi måste ha sting i vårt anfallsspel för att kunna sätta vår prägel på matchen.

Publicerad 2010-11-06 kl 16:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons