Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ALLSVENSKAN

INFÖR Kalmar-Örebro: ''Vi ska skapa lika mycket även utan Rasmus''

Kalmar FF-Örebro SK: Rasmus Elm må vara borta. Men Nanne Bergstrand oroas inte av Elms flytt. Han tar i det närmaste för givet att Kalmar ska skapa lika många chanser som tidigare

KALMAR FF Skador/avstängningar : Mikael Eklund (s)

Preliminär startelva : Petter Wastå - Emin Nouri, Joachim Lantz, Stefan Ålander, Stefan Larsson - Henrik Rydström, Tobias Eriksson - Daniel Mendes, Daniel Sobralense, Abiola Dauda - Ricardo Santos.

Håll ögonen på : Abiola Dauda har haft en kämpig säsong, men börjar äntligen närma sig fjolårsformen. Kommer bli nyttig under den allsvenska slutspurten.

KFF-snack :
- Jag hoppas att vi kan ta oss vidare på den inslagna vägen med att fortsätta att skapa mycket avslut, säger tränare Nanne Bergstrand till klubbens officiella hemsida.
- Men vi möter ett Örebro som gjort bra ifrån sig på slutet så vi behöver upp i hög nivå för att lyckas med det vi vill.

ÖREBRO
Skador/avstängningar : Nordin Gerzic (a), Patrik Anttonen (s).

Preliminär startelva : J Alvbåge – T Wirtanen, M Almebäck, M Wikström, S Wowoah – A Bedoya, F Nordback, M Kihlberg – M Astvald, K Olsen, R Porokara.

Håll ögonen på : Målvakten John Alvbåge. Underskattad så väl sportsligt som personlighetsmässigt. Möjligen den spelare som betytt mest för Örebros framgångar. Vi hävdar att han är på samma nivå som både Andreas Isaksson och Eddie Gustafsson och borde med det alltså få en ordentlig chans i A-landslaget.

ÖSK-snack :
- Det ska bli kul på söndag, säger försvararen Michael Almebäck till Nerikes Allehanda om mötet med Kalmar FF.
- Nu har vi visat att vi vinner mycket matcher borta och har tagit många poäng så nu är det bara att köra på och hoppas att vi kan ta poäng där. Det gör saken mycket lättare när vi kan ta poäng på bortaplan också.

Publicerad 2009-09-20 kl 11:02
Annons
Annons
Annons