POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
11å

INFÖR Ljungskile-Djurgården: Tunga avbräck för Djurgården

Djurgården får klara sig utan rutinerade Mattias Jonson och sommarförvärvet Johan Oremo i bortamatchen mot Ljungskile.

- Johan har en befarad hjärnskakning och med Mattias visste vi ganska tidigt att hans fot inte skulle hålla, säger assisterande tränaren Paul Lindholm till FotbollDirekt.se och berättar samtidigt att Markus Johannesson är redo för comeback.

Ljungskile

David Wilson, tränare:
- Vi gjorde en stabil match mot Göteborg där jag tycker att vi har de bästa målchanserna. Det var en av de bättre bortamatcherna vi har gjort.

Om Djurgården:
- Vi vet att de har kvalité i laget, men de har väldigt blandade resultat. Om de har en bra dag så blir de farliga ? Djurgården kan blixtra till ibland. Samtidigt är det inget nytt läge. Om vi ska vinna är det helt och hållet upp till oss själva.

Om läget i laget:
- Anders Augustsson är avstängd. Annars har vi bara frågetecken för Damir Vitas.

Preliminär startelva Ljungskile:
Colin Burns - Edwin Phiri, David Leinar, Markus Senften, Richard Jansson, Cedomir Zarkovic - Daryl Smylie, Peter Hiir-Salakka, Martin Smedberg-Dalence, Aleksandar Kitic - Niklas Löfgren

Djurgården Paul Lindholm, assisterande tränare:
- Det är helt skilda världar från i onsdags. Då spelade vi på en av de största arenorna i Sverige inför mycket publik. Nu ska vi till allsvenskans minsta med inte fullt så mycket folk på matchen. Det gäller att vi kan få till samma laddning.

Är det svårt? - Det ska inte behöva vara svårt om man är medveten om att det är annorlunda.

Om Ljungskile:
- Vi vann hemma mot dem, men då var vi inte värda segern. De har visat att de kan slå vilket lag som helst på sin hemmaplan. Det blir en tuff match för oss så det gäller att vi är beredda på att kriga.

Om läget i laget:
- Johan Oremo har en befarad hjärnskakning och med Mattias Jonson visste vi ganska tidigt att hans fot inte skulle hålla.

Hur är det med Markus Johannesson? - Markus är med i truppen - han sa igår (torsdag) att han kände sig redo.
Daniel Sjölund är avstängd (Red anm.)

Preliminär startelva Djurgården:
Pa Dembo Touray - Lance Davids, Markus Johannesson, Toni Kuivasto, Jan Tauer - Price Ikpe Ekong, Andrej Komac, Enrico - Sebastian Rajalakso, Mikael Dahlberg, Jones Kusi Asare

Publicerad 2008-09-27 kl 16:34
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå